\

Octavia Siertsema, aanbestedingsspecialist

Mijn naam is Octavia Siertsema. Ik help MKB-bedrijven die af en toe inschrijven op aanbestedingen en daarin succesvoller willen worden. Ook sta ik inkooporganisaties bij die hun aanbestedingstrajecten goed willen organiseren. Overheden bijvoorbeeld, ziekenhuizen, universiteiten en ZBO's.

Facilitaire inkoop

Facilitaire inkoop is mijn specialisme. Door de jaren heen werkte ik voor zowel het bedrijfsleven als de (semi-)overheid. Ik ken dus beide kanten van de spreekwoordelijke tafel. Daar plukt u de vruchten van! Wilt u weten wat ik in mijn carrière zoal gedaan heb, bekijkt u dan mijn CV op LinkedIn.

Gewoon goed

Concreet, pragmatisch en nuchter. Dat ben ik ten voeten uit. Ik ben vakkundig, communicatief vaardig en een plan- en doelmatig werker. Maar bovenal ben ik betrouwbaar: ik doe wat ik beloof en dat verwacht ik ook van u. Wat denkt u ervan? Zullen we met elkaar in zee gaan?

Maak een afspraak


Inschrijven is teamwerk

Bij het inschrijven op een aanbesteding of tender is het hele bedrijf betrokken. Allerlei expertises komen bij elkaar zoals productkennis, marketing, financiŽn, planning en communicatie. Wanneer u mij inhuurt, zorg ik ervoor dat iedereen op tijd levert wat er nodig is om de inschrijving tot een succes te maken.

Van advies en begeleiding tot training en coaching

U kunt mij in verschillende rollen inzetten. Welke rol u kiest, hangt onder meer af van de kennis en kunde die u zelf in huis hebt. Een andere belangrijke factor is de tijd die u beschikbaar heeft en in hoeverre u die aan het inschrijfproces wilt besteden.

Wat kan ik voor u doen?


Wat doen die pinguïns daar?

Mijn mascotte is de pinguïn. Waarom? Vindt u ze niet geweldig dan? Pinguïns zijn sociaal, intelligent en communicatief vaardig. Ze zijn trouw en zorgzaam, motiveren elkaar en werken met elkaar samen. Pinguïns hebben eigenschappen die ik zeer waardeer en die ik in mijn dagelijks leven en werk toepas. Maar ik vind ze vooral grappig om te zien.